Головна Новини HI-tech технології Instagram готує довгоочікувану функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram готує довгоочікувану функцію

Подібне рішення - частина масштабного плану розвитку мережі в умовах зростання конкуренції

25 червня 2021, 14:37
Поділіться публікацією:

Соціальна мережа Instagram проводить тестування довгоочікуваної функції, яка дасть можливість користувачам створювати публікації в профілі через комп'ютер. Інформацією про нововведення поділилася для Bloomberg прес-секретар Facebook Крістін Пай, пише "УНІАН".

Instagram готує довгоочікувану функцію

Instagram - фото з відкритих джерел

"Ми знаємо, що багато людей заходять в Instagram зі своїх комп'ютерів. Щоб удосконалити цей процес, ми тестуємо можливість створювати повідомлення в стрічку Instagram через браузер на персональному комп'ютері ", — розповіла Пай.

Відповідно до думки опитаних агентством експертів, подібне рішення — частина масштабного плану розвитку мережі в умовах зростання конкуренції.

Нагадаємо, що популярний додаток для смартфонів Instagram отримає важливе виправлення в недалекому майбутньому. У компанії заявили, що у зв'язку з численними скаргами користувачів додатка, Instagram отримає оновлення, в якому зміниться робота алгоритму відображення Stories. Раніше користувачі скаржилися на те, що через неправильну роботу алгоритму їх Stories показувалися над тієї аудиторії, на яку були розраховані.

Також відомо, що американська компанія Facebook розробляє свою технологію пошуку за фото для своєї соціальної мережі. Засновник Facebook Марк Цукерберг провів прямий ефір, в якому розповів подробиці про проекти компанії. Як стало відомо, нараз момент фахівці компанії займаються розробкою технологією візуального пошуку по фотографіях для додатка Instagram.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в черговому оновленні Instagram і Facebook можна буде приховувати лічильник лайків. Так користувач може залишити в таємниці інформацію про кількість переваг на його постах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини