Головна Новини HI-tech ігри Хто стане новим коментатором у FIFA 22
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто стане новим коментатором у FIFA 22

Коментатором у відомому футбольному симуляторі стане чорношкіра жінка

22 липня 2021, 15:32
Поділіться публікацією:

Британська футболістка Алекс Скотт підтвердила, що з'явиться в FIFA 22. Про це жінка повідомила у своєму Twitter.

Хто стане новим коментатором у FIFA 22

Алекс Скотт - фото з відкритих джерел

Колишня професійна футболістка, захисниця "Арсеналу" й збірної Англії Алекс Скотт з'явиться в грі як коментатор. Вона стане першою жінкою-коментатором у серії.

Після завершення кар'єри Алекс стала одним із найпопулярніших футбольних експертів у Великобританії. Вона працює на матчах англійської Прем'єр-Ліги. Також Скотт була членом коментаторського складу BBC на Євро-2020. У своїй кар'єрі вона встигла зайняти друге місце на Чемпіонаті Європи-2009 і третє місце на Чемпіонаті Європи-2015.

Нагадаємо, що американська компанія EA Sports продемонструвала дебютний геймплейний трейлер своєї нової гри FIFA 22. Про всі зміни, які з'являться в серії з новою грою, ви можете прочитати в нашому матеріалі.

Додамо, що нещодавно в FIFA 21 додали нового футболіста, який у реальному житті був убитий 15 років тому. Більш детальну інформацію можете дізнатися з нашої статті за посиланням.

Також зазначимо, що симулятор футболу Pro Evolution Soccer (PES) отримав нову назву eFootball. Крім того, він буде поширюватися безплатно. Наступна гра серії буде умовно безплатною і вийде на движку Unreal Engine 4 на початку осені для PC, PS4, PS5, Xbox One і Xbox Series X/S, пізніше буде випущена версія для iOS і Android.

Konami планує монетизувати гру за допомогою необов'язкових платних доповнень із новими режимами. Компанія також пообіцяла, що ближче до зими будуть запущені кіберспортивні турніри по eFootball. Хто стане амбасадором оновленої гри, дізнавайтеся з нашого матеріалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини