Головна Новини HI-tech гаджет Неправильне зберігання смартфона може вивести його з ладу: кілька простих правил
commentss НОВИНИ Всі новини

Неправильне зберігання смартфона може вивести його з ладу: кілька простих правил

Правила для зберігання смартфона, який не використовується тривалий час

17 травня 2021, 17:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Експерт розповів про те, як правильно зберігати старий телефон.

Неправильне зберігання смартфона може вивести його з ладу: кілька простих правил

Смартфони - фото: з відкритих джерел

Рано чи пізно ваш смартфон застаріє і йому на заміну прийде новий більш потужний і функціональний, а в цей час, як правило, старий гаджет відправляється на зберігання на полицю або в шафу. Але виявляється, через неправильне зберігання телефон може вийти з ладу. Про те, як зберігати уже непотрібний гаджет розповів фахівець лабораторії компанії Slaxico Юрій Шарлай.

За словами Юрія, є кілька простих, але важливих правил, дотримуючись яких вам вдасться зберегти ваш смартфон в робочому стані і скористатися ним по потребі в майбутньому. По-перше, якщо у вашого телефону знімний акумулятор, то слід дістати його і зберігати в не дуже жаркому і не дуже холодному місці (це допоможе захистити його від механічних пошкоджень). По-друге, перед тривалим зберіганням потрібно переконатися, що він не розряджений, через те, що при тривалій бездіяльності є шанс, що він може вийти з ладу і не заробити більше ніколи. Експерт рекомендує перед зберіганням зарядити акумулятор до 50-80 відсотків. Також, категорично варто уникати ситуацій, коли батарея розряджена повністю. Тому, якщо ваш старий смартфон або акумулятор від нього вже довго лежить без діла, слід перевірити його заряд.
Дотримуючись цих простих правил, вам вдасться зберегти ваш смартфон в тому вигляді, в якому ви його залишили в останній раз.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що д есяткі тисяч AirPods були конфісковані на кордоні США , а також про те, що Twitter буде стягувати плату за додаткові функції .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини