Головна Новини HI-tech гаджет Десятки тисяч AirPods були конфісковані на кордоні США
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятки тисяч AirPods були конфісковані на кордоні США

У США конфіскували велику партію AirPods на суму в кілька мільйонів доларів

17 травня 2021, 16:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В американському штаті Огайо співробітники митниці та прикордонники конфіскували велику кількість підроблених AirPods. Як стало відомо, на початку цього місяця правоохоронці провели інспекцію трьох великих партій навушників з Китаю і виявили в них кілька десятків тисяч підробок. Після проведення експертизи з'ясувалося, що всі вони порушують авторські права корпорації Apple.

Десятки тисяч AirPods були конфісковані на кордоні США

AirPods Pro - фото: з відкритих джерел

Всього вдалося виявити 36 000 одиниць підробленої продукції. Причиною перевірки виявилося нестикування в ціні товару. Так, заявлена вартість однієї партії навушників з 12 000 одиниць становила трохи більше 5 000 доларів, хоча при продажу за офіційною ціною від Apple вартість перевищила б 7 мільйонів.

Також співробітники митниці розповіли про те, що виробникам підробок необов'язково наносити на свою продукцію фірмові логотипи і написи, щоб порушити ці товарні знаки. Ретельний огляд продукції може показати, що вона копіює оригінал за формою і дизайном, а значить є підробленою і порушує авторські права.

Для довідки: навушники AirPods — один з найбільш продаваних продуктів компанії Apple. Всього за минулий рік обсяги їх поставок склали понад 114 мільйонів одиниць. Через своєї популярності гаджети часто підробляють. Наприклад, за 2020 рік власний відділ компанії по боротьбі з підробленою продукцією виявив понад мільйон одиниць контрафактної продукції.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що Apple може дуже скоро порадувати шанувальників своїми новинками , а також про те, що Apple пообіцяла безкоштовно замінити AirPods Pro .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини