Головна Новини HI-tech інтернет Twitter буде стягувати плату за додаткові функції
commentss НОВИНИ Всі новини

Twitter буде стягувати плату за додаткові функції

Twitter обзаведеться платною підпискою за 3 долари

17 травня 2021, 12:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Представники соціальної мережі Twitter деякий час назад повідомили про те, що планують впровадити на свої платформи систему платних підписок. А на цей момент, в мережі з'явилася докладніша інформація про прийдешнє нововведення.

Twitter буде стягувати плату за додаткові функції

Twitter - фото: з відкритих джерел

За словами китайського інсайдера Джейн Манчун Вонг, яка досліджувала додаток для Twitter, вартість підписки складатиме три долари на місяць, а називатися вона буде "Twitter Blue". Підписка буде містити деякі додаткові функції, які будуть доступні виключно для її власників. Наприклад, для організації твітів в колекції або скасування їх відправки. Скасування відправки твітів, за чутками, буде нагадувати аналогічну від Gmail, де відправлене повідомлення, протягом декількох секунд, очікує підтвердження від користувача. Однак, за інформацією Джейн, можливість редагування вже відправлених твітів не передбачено, хоча про це користувачі просять творців соціальної мережі вже давно.

Також, не виключено, що програмісти соціальної мережі працюють над декількома видами платних підписок, в яких будуть додані інші можливості. Відомо, що Twitter нещодавно придбала сервіс Scroll, який за плату дозволяє переглядати контент на сайтах-партнерах без реклами. Цілком можливо, що дана функція буде включена в одну з підписок. Однак, на цей момент, представники компанії не дають коментарів з приводу цього питання.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" писало про те, що В Росії можуть повністю заблокувати Twitter, а також про те що в Twitter можуть з'явитися платні функції.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини