Головна Новини HI-tech інтернет Конкурент Clubhouse: компанія Xiaomi запускає новий додаток для Android і iPhone
commentss НОВИНИ Всі новини

Конкурент Clubhouse: компанія Xiaomi запускає новий додаток для Android і iPhone

Нова програма носить назву MiTalk

27 лютого 2021, 21:59 comments1971
Поділіться публікацією:

"Створення конкурента" — саме з таким гучною заявою на ринку технологій з'явилася компанія Xiaomi, представляючи аналог гучного Clubhouse. Програма, розроблена китайцями, називається MiTalk і нині перебуває на стадії первинної перевірки, повідомляє видання IT Home.

Конкурент Clubhouse: компанія Xiaomi запускає новий додаток для Android і iPhone

Xiaomi створює конкурента Clubhouse. Фото із відкритих джерел

По правді кажучи, додаток MiTalk вже існував у наборі програм для смартфонів Xiaomi. Однак трохи більше тижня тому, 19 лютого, компанія офіційно припинила його обслуговування і відключила весь функціонал. Ймовірно, розробку слід було назвати якось на кшталт фенікса, адже після тріумфального відродження MiTalk прогнозують славу одного із затятих конкурентів Clubhouse.

Найбільш вигідна відмінність китайського додатку — він працюватиме не тільки на платформі iPhone, але і в Android-смартфонах. Розробники презентують MiTalk, як голосовий чат для справжніх професіоналів.

Конкурент Clubhouse: компанія Xiaomi запускає новий додаток для Android і iPhone - фото 2

Варто відзначити, що реєстрація в новому додатку, як і в випадку із Clubhouse, поки доступна не всім. Це пов'язано з тим, що програмісти все ще займаються налагодженням окремих функцій і тестують їх у досить вузькому колу користувачів. До речі, серед них могли виявитися і ті власники гаджетів Xiaomi, які мали акаунт у першій версії MiTalk. Втім, ексклюзивна пропозиція "потестити" щось нове прийшла далеко не всім.

При цьому в Мережі повідомляється, що коли рестарт MiTalk з'явився у магазині додатків, то спочатку мав назву "Hands Up" ("Підняти руки"). Такий варіант не дивує, адже девізом проекту є фраза "розмовляйте, коли можете спілкуватися в чаті, підніміть руку, коли говорите". Втім, більш ніж через 13 годин додаток повернулося до назви Mi Talk.

Масове тестування системи прогнозують вже найближчими днями. До цього моменту доступ обіцяють відкрити набагато більшій кількості людей.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що такого унікального в соціальній мережі Clubhouse і чому про неї всі говорять.

Також на порталі можна дізнатися, чому компанія Xiaomi носить саме таку назву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини