Головна Новини HI-tech інтернет Instagram перестане пускати в соцмережу деяких користувачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram перестане пускати в соцмережу деяких користувачів

У Instagram дуже важливу роль приділяють фільтрації публікацій, відповідно до вікового цензу

31 серпня 2021, 12:08
Поділіться публікацією:

Instagram підсилює політику захисту молоді від небажаного контенту. Про це повідомляє американський веб-сайт "The Verge".

Instagram перестане пускати в соцмережу деяких користувачів

Instagram введе обмеження, фото із відкритих джерел

У Instagram розробникам надзвичайно важливо знати вашу дату народження, адже саме відштовхуючись від неї, користувачу будуть доступні чи ні конфіденційні публікації, а також відображення певних категорій реклами, скажімо алкогольних напоїв чи тютюнових виробів.

Але в цьому додатку не тільки повірять користувачам "на слово" про вік, але і мають намір аналізувати коментарі під постами про святкування дня народження.

Крім того, ще навесні в Instagram заявляли про можливість запуску спеціальної версії цього додатка для користувачів віком до 13 років.

Instagram також планує прибрати функцію "swipe up", за допомогою якої рухом пальця вгору користувачі можуть переходити на зовнішні веб-сторінки. На зміну звичним свайпам восени прийдуть стікери з написами, тестування яких стартувало ще в червні.

Нагадаємо, що в Instagram з'явилася функція перекладу тексту всередині Stories. Тепер додаток в лівому верхньому кутку пропонує користувачам, в разі необхідності, скористатися автоматичним перекладом, щоб прибрати всякі мовні бар'єри.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Instagram набирає обертів афера з платної блокуванням акаунтів, на якій аферисти заробляють від 5 до 60 євро з кожного обманутого користувача. Блокувальники акаунтів не на благо використовують норму конфіденційності Instagram, згідно з якою людям не можна себе видавати за інших, а також захистом прав інтелектуальної власності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини