Головна Новини HI-tech технології Завантаження відео на ПК: YouTube тестує очікувану багатьма функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Завантаження відео на ПК: YouTube тестує очікувану багатьма функцію

Тестування буде проводитися до 19 жовтня

23 вересня 2021, 18:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний відеохостинг YouTube тестує нову функцію для вебверсії. Про це повідомляє видання IXBT.

Завантаження відео на ПК: YouTube тестує очікувану багатьма функцію

Нова функція YouTube. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо YouTube незабаром може дозволити своїм користувачам завантажувати на комп'ютери відеоролики зі своєї платформи. Відзначається, що для мобільних пристроїв функція доступна вже давно.

Як і у випадку з додатком для мобільних пристроїв, для звантаження відео потрібно платна підписка YouTube Premium. В цей момент компанія Google проводить обмежене тестування нової можливості серед користувачів відеохостингу.

Завантаження є на системах з останніми версіями браузерів Chrome, Opera або Edge. Під час використання функції користувачеві буде запропонований вибір якості в якому буде завантажуватися відео. Тестування буде проводитися до 19 жовтня. Про подальші плани в компанії поки не говорять.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що WhatsApp розробляє нову корисну функцію. За допомогою її користувачі зможуть скаржитися на окремі повідомлення в групових і особистих чатах. Після скарги воно відправиться в модерацію разом з кількома попередніми йому повідомленнями. Завдяки цьому в компанії зможуть зрозуміти контекст висловлювання, і на основі цього прийняти рішення про блокування. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що як в американській компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію. Розробники створюють технології, які могли б попередити психічні розлади власників гаджетів. У компанії сподіваються, що унікальна функція зможе здорово допомагати людям. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини