Головна Новини HI-tech технології WhatsApp розробляє нову корисну функцію: що про неї відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp розробляє нову корисну функцію: що про неї відомо

Можливість буде доступна, як для iOS, так і для Android

22 вересня 2021, 18:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера WhatsApp займаються розробкою нової функції для свого застосування. Про це повідомляє видання УНІАН.

WhatsApp розробляє нову корисну функцію: що про неї відомо

WhatsApp. Фото з відкритих джерел.

Згадки про нову можливість були знайдені в новій бета-версії месенджера. Повідомляється, що завдяки їй користувачі зможуть скаржитися на окремі повідомлення в групових і особистих чатах. Також скаргу можна буде відправити на повідомлення в бізнес-акаунтах.

Після того як користувач поскаржиться на повідомлення, в модерацію відправляться ще кілька попередніх йому повідомлень. Таким чином в компанії зможуть зрозуміти контекст висловлювання, і на основі цього прийняти рішення про блокування.

Нова можливість стане доступна, як для користувачів пристроїв під управлінням операційної системи iOS, так і Android.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, до як в компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію. Розробники мають намір створити інструмент для дистанційної діагностики психічного здоров'я користувачів. Таким чином в компанії хочуть розробити інструменти для розширення сфери її зростаючого портфоліо в галузі охорони здоров'я. В Apple сподіваються, що унікальна функція зможе здорово допомагати людям. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що автопілот Tesla необоротно впливає на водіїв. Їх поведінка змінюється в залежності від того, чи включений автопілот. Водії менше дивляться на дорогу і більше приділяють уваги областям, не пов'язаним з водінням, коли включений автопілот. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини