Головна Новини HI-tech гаджет Як в компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію
commentss НОВИНИ Всі новини

Як в компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію

Apple працює над функціями iPhone, які допоможуть виявляти депресію і зниження когнітивних функцій

22 вересня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Apple має намір розробити інструмент для дистанційної діагностики психічного здоров'я користувачів. Про це повідомляє The Wall Street Journal.

Як в компанії Apple навчать iPhone діагностувати депресію

Apple навчать iPhone діагностувати депресію, фото з відкритих джерел

Як стало відомо журналістам, компанія розробляє технології, які могли б попередити психічні розлади власників гаджетів. У вивчених авторами документах мова йде про депресію і зниження когнітивних здібностей.

Apple Inc. працює над технологіями, що допомагають встановити діагноз депресії і зниження когнітивних функцій. Таким чином хочуть розробити інструменти для розширення сфери її зростаючого портфоліо в галузі охорони здоров'я.

Дослідники працюють з масивом даних датчиків, який включає в себе мобільність, фізичну активність, режим сну, поведінка при друку і багато іншого, вони зможуть виявити цифрові сигнали, пов'язані з цільовими умовами, щоб можна було створити алгоритми для їх надійного виявлення, кажуть люди. У компанії сподіваються, що унікальна функція зможе здорово допомагати людям.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в месенджері WhatsApp з'явиться нова корисна функція. Вона стане доступна для користувачів пристроїв під управлінням операційної системи iOS від Apple. На даний момент вона перебуває на стадії розробки. Детально про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Sony позбавляється ще одного свого ексклюзиву. Компанія офіційно оголосила про вихід оновленої версії свого хіта. Реліз заплановано вже на початок наступного року. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини