Головна Новини HI-tech технології YouTube запускає новий сервіс в Україні: що відомо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube запускає новий сервіс в Україні: що відомо (ВІДЕО)

Даний сервіс дозволить користувачам записувати короткі відео

13 липня 2021, 12:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








YouTube запускає свій новий сервіс в ста країнах. Про це повідомляє видання Engadget.

YouTube запускає новий сервіс в Україні: що відомо (ВІДЕО)

YouTube Shorts став доступний в Україні. Фото з відкритих джерел.

Американська компанія Google запустила новий сервіс під назвою YouTube Shorts. Він є аналогом TikTok і надає користувачам можливість для створення та обробки коротких відео.

Користувачам буде доступний запис відео до 15 секунд, а також різні настройки. Наприклад, можна змінити швидкість відтворення, накласти музику або додати візуальні ефекти.

Так само як і в TikTok від ролика до ролика можна переходити гортаючи відео свайпом вгору, ставити лайки вподобаним роликам, а також залишати коментарі. Однак, на відміну від сервісу TikTok в Shorts можна буде ставити й дизлайки.

Раніше компанія тестувала даний сервіс в обмеженому ряді країн, проте тепер він став доступний в ще ста країнах. До цього числа входить і Україна.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google припинить підтримку однієї з версій своєї операційної системи Android. Стала відома дата виходу останнього оновлення, яке отримувати користувачі таких пристроїв. Після завершення підтримки робота з магазину додатків від Google, а також інших сторонніх програм може стати нестабільною. Представники компанії розповіли, чому прийняли таке рішення. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що популярний відеохостинг YouTube перестане показувати рекламу певних тематик на своєму "топовому" банері. Представники компанії Google розповіли про те, чому вони внесли зміни в рекламну політику сервісу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини