Головна Новини HI-tech технології Яку рекламу YouTube перестане показувати на "топовому" банері
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку рекламу YouTube перестане показувати на "топовому" банері

YouTube більше не буде показувати рекламу певних тематик на верхньому банері

15 червня 2021, 16:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На популярному сайті для перегляду відео YouTube перестала зображатися реклама певної тематики на самому видному банері. Про це повідомляє видання TheVerge.

Яку рекламу YouTube перестане показувати на "топовому" банері

YouTube заборонив певну рекламу. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, команда відеохостингу внесла зміни у свою рекламну політику. Тепер YouTube не братиме рекламу, яка належить до азартних ігор, алкоголю, політики та рецептурних ліків для свого головного рекламного місця (знаходиться у верхній частині головної сторінки сайту і додатку для операційних систем iOS і Android).

За словами представників компанії Google, нові обмеження були введені для того, щоб поліпшити враження користувачів сайту.

Також обмеження, що стосуються політичної тематики, повинні допомогти відеохостингу уникати розбіжностей і скандалів, наприклад, на зразок того, що виник під час президентських виборів у США, коли Дональд Трамп викупив це місце під рекламу на три дні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Facebook випустила оновлення для свого месенджера. В додаток додали кілька нових функцій і тематичних візуальних оформлень для чатів. Деякі з нових можливостей поки працюють тільки на території США. Докладніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що компанія Google оновила свій додаток YouTube для телевізійних приставок і телевізорів під управлінням операційної системи Android.

Стало відомо, що тепер користувачам стане доступна очікувана багатьма функція, яка вже давно є як на сайті, так і в додатку для смартфонів. Детальніше про це — у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини