Головна Новини HI-tech технології Очікувана багатьма: Google додала нову функцію в додаток Youtube
commentss НОВИНИ Всі новини

Очікувана багатьма: Google додала нову функцію в додаток Youtube

Google додала нову можливість в додаток YouTube для Android TV

9 червня 2021, 12:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google оновила свій додаток YouTube для Android TV. Про це повідомляє видання Android Police.

Очікувана багатьма: Google додала нову функцію в додаток Youtube

Google оновила YouTube для Android TV. Фото з відкритих джерел

Для його установки від користувача нічого не потрібно, додаток отримав зміни на серверній стороні. Оновлення доступно для телевізорів на основі Android TV та Chromecast з Google TV.

Тепер всім користувачам стала доступна очікувана багатьма функція контролю швидкості відтворення. Щоб нею скористатися потрібно перейти в додатковий спливаюче меню під час відтворення відеоролика. Google надала можливість для вибору уповільненої 0,25x, 0,5x і прискореного відтворення   1,25x, 1,5x і 2x. На жаль, на відміну від браузерної версії YouTube для комп'ютерів або додатка для смартфонів, в Android TV буде відсутня швидкість 0,75x і 1,75x.

Для довідки: Android TV це вид операційної системи Android для мультимедійних приставок і телевізорів. Була випущена у 2015 році компанією Google. З того часу операційна система оновлювалася понад тридцять разів, проте можливість контролю швидкості відтворення до цього часу була відсутня.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які iPhone не зможуть оновитися до нової iOS 15. Компанія Apple продемонструвала нову версію своєї операційної системи для смартфонів на конференції WWDC 2021. Також була оголошена її дата виходу і назву моделей смартфонів, які будуть її підтримувати.

Також видання інформувало про те, що компанія Apple вперше оновила свій новий гаджет AirTag, а також випустить додаток для операційної системи Android. Більш детально читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини