Головна Новини HI-tech технології Apple випустить додаток для Android: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустить додаток для Android: що відомо

Компанія Apple внесла зміни в роботу AirTag

4 червня 2021, 19:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple випустила оновлення для свого нового продукту. Воно стане першим для смарт-мітки AirTag.

Apple випустить додаток для Android: що відомо

Apple розробляє додаток для Android. Фото з відкритих джерел

У Bluetooth трекері змінили інтервал для програвання звуків в разі його втрати. Раніше він становив три дні, але тепер звуки будуть відтворюватися в випадкове час протягом від 8 до 24 годин. Також стало відомо про те, що компанія Apple розробляє Android додаток для своєї смарт-мітки. За допомогою даної програми користувачі зможуть виявляти мітки AirTag, які знаходяться поруч з ними. Наприклад, це допоможе користувачам уникати стеження, у разі якщо хтось спеціально прикріпив до їх предметів bluetooth-трекер від Apple. Додаток для Android-пристроїв повинно вийти вже в кінці цього року.

Для довідки: AirTag це смарт-мітка від компанії Apple, яка була випущена у квітні цього року. За допомогою bluetooth-трекера користувачі зможуть знаходити свої загублені речі, до яких він прикріплений.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Apple збирається випустити в цьому році кілька оновлених версій своїх планшетів iPad. Також інсайдери повідомили про можливі нові особливості цих пристроїв. Наприклад, iPad Mini може отримати перший за кілька років редизайн. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що соціальна мережа Twitter отримала кілька платних функцій. Вони стануть доступні для користувачів, які оформили нову підписку Twitter Blue. У компанії заявили, що нові платні можливості були створені, грунтуючись на відгуки своїх користувачів, а також про те, що функціонал платної підписки буде згодом розширено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини