Головна Новини HI-tech технології У Twitter з'явилися платні функції: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Twitter з'явилися платні функції: що відомо

У популярній соціальній мережі запустили платну підписку

4 червня 2021, 14:02
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярна соціальна мережа Twitter обзавелась платною підпискою, яка називається Twitter Blue. Дана можливість поки буде доступна тільки для користувачів, які проживають в Канаді та Австралії. Про нову підписку розробники розповіли у своєму блозі.

У Twitter з'явилися платні функції: що відомо

Twitte отримав платні функції. Фото з відкритих джерел

Користувачі, які оформили підписку Twitter Blue, отримали доступ до кількох ексклюзивних функцій, таких як:

1. Скасування публікації. Дана можливість дозволяє видаляти опублікований твіт. Після публікації у користувача буде 30 секунд на те, щоб скасувати свою дію.

2. Режим читання. Дозволить полегшити читання довгих ланцюжків повідомлень, прибираючи розмітку призначеного для користувача інтерфейсу і перетворюючи їх на суцільний текст.

3. Папки закладок. Передплатники Twiter Blue зможуть організовувати збережені публікації по папках.

Також при оформленні підписки користувач отримує доступ до спеціальної техпідтимки, можливості зміни іконки програми та новим кольоровим темам. 

Розробники відзначили, що підписка була розроблена ґрунтуючись на відгуки користувачів, і що в майбутньому її функціонал буде розширюватися.

У Канаді за місяць користування Twitter Blue запитують 3,49 канадських долара, а в Австралії 4,49 австралійських долара.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Microsoft обновила свою операційну систему Windows 10. У ньому компанія додала у свою операційку нові функції, а також виправила декілька помилок, що виникають в попередніх версіях системи. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що Microsoft хоче поліпшити роботу свого браузера Edge, який прийшов на заміну Internet Explorer.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини