Головна Новини HI-tech технології Якими будуть нові iPad: інсайдери розповіли про плани Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими будуть нові iPad: інсайдери розповіли про плани Apple

Інсайдери розповіли про те, коли чекати на новинки від компанії Apple

4 червня 2021, 15:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple випустить кілька версій свого планшета iPad в цьому році. Про це повідомляє агентство Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Якими будуть нові iPad: інсайдери розповіли про плани Apple

Apple випустить свої нові планшети вже в цьому році. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в цьому році Apple може випустити дві версії свого планшета iPad. Ними будуть iPad Mini та стандартна версія iPad. Вихід моделі з приставкою Pro очікується в наступному році.

За інформацією Bloobmgerg, Pro версія буде мати задню скляну панель, яка дозволить заряджати планшет за допомогою бездротового зарядного пристрою. Також, ймовірно, він буде мати функцію зворотного бездротової зарядки, за допомогою якої їм можна буде заряджати інші пристрої, просто поклавши їх на задню панель iPad. В агентстві відзначають, що на цей момент розробка планшета знаходиться на ранній стадії та ще багато чого може змінитися.

Що стосується iPad Mini, то ця модель повинна вперше за довгий отримати зміни в дизайні. Так, межі екрану пристрою повинні стати помітно вже, а також на цей момент компанією тестується можливість відмови від механічної кнопки "Додому".

Також в компанії зараз працюють над створенням тонкішої версії стандартної моделі iPad.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що з'явиться в новому iPhone 13 від Apple. Про нові характеристики нового смартфона розповів аналітик компанії Wedbush, посилаючись на власні джерела.

Також видання інформувало про те, що чекає користувачів смартфонів від компанії Apple в новому оновленні для операційної системи iOS. Відомий інсайдер повідомив про те, що нова iOS 15 обзаведеться рядом нових функцій і змін. Більш докладно про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини