Головна Новини HI-tech технології Що чекає на власників iPhone в iOS 15
commentss НОВИНИ Всі новини

Що чекає на власників iPhone в iOS 15

У Мережі з'явилася інформація про нові можливості, які з'являться в iOS 15

28 травня 2021, 16:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий інсайдер Коннор Джуісс розповів про те, які функції можуть чекати користувачів в новій iOS від Apple. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Що чекає на власників iPhone в iOS 15

Інсайдер розповів про можливі нові функції для iOS 15. Фото з відкритих джерел

Інсайдер розповів, що разом з оновленням в iPhone можуть з'явитися нові функції для вбудованого додатку від Apple "Здоров'я". Тепер для людей, які стежать за своїм харчуванням, з'явиться спеціальний журнал, куди можна буде вносити інформацію про спожиті продукти. Найімовірніше, цей додаток зможе прораховувати добову норму споживання їжі для кожного користувача, враховуючи їх комплекцію і відомості про активність.

В оновленні повинен зміниться призначений для користувача інтерфейс для "темного режиму" і з'явитися нові настройки для спливаючих повідомленнь на екрані блокування. Також зміни торкнуться додатку iMassage і всього призначеного для користувача інтерфейсу операційної системи.

Для довідки: раніше в Мережі з'являлася інформація про те, що в новій версії операційної системи для смартфонів Apple може з'явитися настройка, яка дозволить екрану пристрою завжди знаходиться у включеному стані.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google хоче розширити функціонал свого месенджера Google Messages . Наприклад, в додатку може з'явитися можливість закріплення потрібних для користувача чатів. Також в месенджері повинні з'явитися і інші функції, які покликані зробити його більш зручним для користувачів.

Також видання інформувало про те, що NASA опублікувала фотографію свого марсохода Curiosity, який стоїть на горі Мон-Мірка.Техніка самостійно піднімалася на скелясте освіта протягом останніх семи років.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини