Головна Новини HI-tech технології Що з'явиться в iPhone 13: інсайдери розповіли про новинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Що з'явиться в iPhone 13: інсайдери розповіли про новинку

Усі версії нового смартфона можуть отримати лазерний далекомір

3 червня 2021, 16:07
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Усі версії нового смартфона від американської компанії Apple отримають лазерний далекомір. Про це повідомляє аналітик компанії Wedbush Деніел Айвз, посилаючись на власні джерела.

Що з'явиться в iPhone 13: інсайдери розповіли про новинку

Що з'явиться в iPhone 13. Фото з відкритих джерел.

За його словами, усі моделі Phone 13, який ще не випущений, будуть оснащені таким поліпшенням для основної камери як лазерний далекомір. Також експерт розповів про те, що топові версії смартфонів із приставками Pro і Pro Max отримають збільшений обсяг пам'яті, який буде досягати 1 терабайта.

Зазначається, що поява лазерного далекоміра в камерах усіх нових iPhone може свідчити про те, що компанія знайшла нові сценарії для їх застосування.

За інформацією в мережі, новинки від Apple можуть вийти у 7 кольорах. Це дозволить розширити аудиторію покупців і тим самим підвищити продажі смартфонів. Також очікується, що iPhone 13 отримає новий 120-герцовий екран Amoled від Samsung.

Для довідки: Лазерні далекоміри в техніці Apple вперше з'явилися на планшеті iPad Pro, який вийшов навесні 2020 року. Пізніше компанія оснастила ним свої нові смартфони iPhone. Однак таку технологію отримали лише старші версії смартфонів (Pro і Pro Max).

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що може з'явитися в новій версії безпровідних навушників від Apple. Згідно з інформацією, новинки можуть випустити вже зовсім скоро. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, чому не варто оновлювати смартфони iPhone 11 і 12 на нову версію операційної системи iOS 14.6. Користувачі, які оновили свої ґаджети, зіткнулися з деякими проблемами, про які повідомили в мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини