Головна Новини HI-tech технології Які iPhone не зможуть оновитися до нової iOS 15
commentss НОВИНИ Всі новини

Які iPhone не зможуть оновитися до нової iOS 15

Які пристрої від Apple не вийде оновити до нової версії операційної системи

8 червня 2021, 16:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple представила нову версію операційної системи для своїх смартфонів iOS 15. У цій версії операційки з'являться нові функції та оновлення для стандартних додатків.

Які iPhone не зможуть оновитися до нової iOS 15

Які iPhone не вийде оновити до iOS 15

Компанія заявила про те, що вже в липні вийде версія iOS 15 для публічних тестерів. Вони допоможуть розробникам виявляти помилки та вразливості системи і тим самим покращувати роботу операційки.

Після кількох місяців тестування, у вересні цього року, нова iOS повинна стати доступною для всіх користувачів. Однак їхні смартфони повинні бути сумісні з iOS 15. І хоча Apple пропонує тривалу підтримку для своїх смартфонів, деякі застарілі пристрої не зможуть отримати оновлення.

Стало відомо про те, що такі пристрої, як iPhone 6 і моделі, які виходили раніше нього, чи не будуть підтримуватися новою версією операційної системи.

Моделі портативного мультимедійного програвача iPod touch, які старше ніж 7 версія, також не отримають оновлення. Усі інші пристрої від компанії Apple, які працюють під управлінням iOS, зможуть отримати оновлення, як тільки воно вийде з режиму тестування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що компанія Apple випустила оновлення для свого нового пристрою AirTag. Воно стало першим для цього пристрою. Оновлення змінило деякі параметри роботи смарт-мітки.

Також стало відомо, що компанія розробляє програми для Android-смартфонів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також інсайдери розповіли про те, якими будуть наступні моделі планшетів iPad від Apple.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини