Головна Новини HI-tech технології Google розповіла, які Android-смартфони більше не будуть отримувати оновлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Google розповіла, які Android-смартфони більше не будуть отримувати оновлення

Одна з версій Android більше не буде отримувати оновлення

9 липня 2021, 18:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google більше не буде випускати оновлення Google Play Services на одній з версій операційної системи Androroid. Про це повідомляє видання Android Developers.

Google розповіла, які Android-смартфони більше не будуть отримувати оновлення

Google припинить підтримку однієї з версій Android. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, пристрої під управлінням операційної системи Android Jelly Bean 4.1-4.3 (API рівні 16, 17 і 18) незабаром більше не будуть отримувати оновлення Google Play Services. Всі гаджети на даній операційці отримають останнє оновлення вже в наступному місяці, а після їх впровадити офіційно припиниться.

У зв'язку з цим, в майбутньому, робота магазину додатків від Google, а також інших сторонніх програм на цій системі може бути нестабільною. Дане рішення компанія прийняла через те, що Jelly Bean вже не така популярна.

Експерти кажуть, що цією версією операційки на цей момент користуються всього 1% власників Android пристроїв по всьому світу.

Для довідки: Android Jelly Bean був випущений влітку 2012 року і був четвертою версією операційної системи Android від Google.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Google може випустити оновлення для Android, в якому з'явиться ряд нових функцій. Стали відомо які саме можливості з'являться в операційній системі, а також про передбачувану дату виходу. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що американська компанія Apple розробляє додаток для пристроїв під управлінням операційної системи Android. Завдяки йому користувачі зможуть взаємодіяти з одним з нових гаджетів від Apple. Стала відомо, коли вийде цей додаток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини