Головна Новини HI-tech технології Стало відомо, які функції незабаром можуть з'явитися в Android
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, які функції незабаром можуть з'явитися в Android

Android отримає нові функції вже цього літа

17 червня 2021, 19:47
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Google анонсувала появу кількох нових функцій в операційній системі Android. Про це повідомляє видання 4pda.

Стало відомо, які функції незабаром можуть з'явитися в Android

Оновлення Android. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, нові можливості можуть з'явитися вже цього літа:

• Тепер користувачі пристроїв під управлінням операційної системи Android із таких країн, як Казахстан, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан, Киргизстан, Філіппіни і Туреччина зможуть отримувати повідомлення про майбутні землетруси.

• Буде розширено функціонал додатка для відправки повідомлень. Тепер в ньому з'явиться можливість позначати важливі елементи листування для отримання швидкого доступу до них.

• У пристроях, на яких встановлена операційна система шостої версії та новіша, буде спрощено пошук емодзі по контексту.

• Буде покращено взаємодію з додатками за допомогою Google Assistant.

• Компанія Google також поліпшить додаток Android Auto. У ньому з'явиться низка змін, наприклад, можливість міняти теми або сортувати додатки на головному екрані.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний месенджер WhatsApp отримав нову бета-версію. У неї розробники вирішили додати зміни, які стосуються дизайну. Цю версію можуть завантажити та встановити користувачі смартфонів під управлінням операційної системи Android. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, які користувачі персональних комп'ютерів зможуть оновитися до нової версії операційної системи від Microsoft. Висновки про це зробили фахівці після вивчення та аналізу деяких файлів операційки. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини