Головна Новини HI-tech технології Хто з користувачів ПК зможе безкоштовно оновитися до Windows 11 — ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хто з користувачів ПК зможе безкоштовно оновитися до Windows 11 — ЗМІ

Користувачі кількох видів операційних систем отримають доступ до нової версії Windows

17 червня 2021, 17:36
Поділіться публікацією:

Увага комп'ютерних користувачів по всьому світу прикута до майбутнього виходу нової, вже 11-ї версії Windows, яка не має аналогів. Як інформує "Хедлайнс Україна", посилаючись на ресурс XDA, швидше за все, безкоштовний доступ до оновлення своїх "операційних систем" отримають користувачі як Windows 7, так і Windows 8.1.

Хто з користувачів ПК зможе безкоштовно оновитися до Windows 11 — ЗМІ

Користувачі версій 7 і 8.1 зможуть безкоштовно обновитися до Windows 11. Фото з відкритих джерел

Такі висновки фахівці зробили після аналізу деяких файлів нової ОС, які потрапили у відкритий доступ. Згідно з деякими джерелами конфігурації, комп'ютери із "сімкою" і версією 8.1 зможуть отримати апгрейд відразу до Windows 11.

При цьому техніка, яка працює на Windows 8, повного пакетного забезпечення з усіма оновленнями може недоотримати.

Невідомою поки залишається і доля "десятки", хоча представники спеціалізованих ресурсів припускають, що користувачам і цієї "операційки" дозволять оновитися до 11-ї версії. Швидше за все, такі зміни також будуть доступні без додаткової оплати.

Зазначимо, що офіційною датою виходу нової ОС у компанії називають 24 червня 2021 року.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що інсайдерам вдалося роздобути кілька знімків попереднього зовнішнього вигляду довгоочікуваної Windows 11.

Операційну систему тисяч комп'ютерів очікують значні зміни. Це стосується як зручності користування головним меню "Пуск", так і загальним стилем робочих вікон. Також, швидше за все, "операційка" буде підтримувати різні системні віджети. Більше подробиць і самі скріншоти шукайте в нашій публікації.

Крім того, на порталі ви можете дізнатися, коли слід очікувати нових подробиць щодо нової ОС від Microsoft. Деталі — в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини