Головна Новини HI-tech технології Microsoft розповіла, коли чекати подробиць про нову Windows
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft розповіла, коли чекати подробиць про нову Windows

Microsoft відреагувала на витік нової Windows 11

16 червня 2021, 20:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Нещодавно в мережі з'явилися скріншоти нової операційної системи (ОС) від американської компанії Microsoft. Як виявилося, один із програмістів, можливо через необережність, виклав в інтернет спеціальну версію Windows 11 для розробників. Представники компанії прокоментували витік на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter.

Microsoft розповіла, коли чекати подробиць про нову Windows

Microsoft відреагувала на витік WIndows 11. Фото з відкритих джерел.

У своєму пості розробники Windows написали таке: "Це тільки початок. Підключайтеся 24 червня об 11:00 за східним часом, щоб дізнатися, що буде далі".

Нагадаємо, 24 червня відбудеться офіційна презентація нової версії операційної системи від Microsoft. Ймовірно, на цьому заході розробники розкажуть більше інформації про майбутню Windows 11, ніж вдалося виявити користувачам у цій версії для розробників. Швидше за все, тоді ж компанія і розповість про дату виходу ОС.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в мережі з'явилися скріншоти нової версії операційної системи від Microsoft. На зображеннях можна побачити множинні зміни в дизайні операційки, а також деякі нові функції, наприклад, "віджети".

Також було перероблено головне меню системи Windows "Пуск", а ось деякі її компоненти залишилися майже незмінними порівняно з минулою версією. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що популярний відеохостинг YouTube вніс зміни у свою рекламну політику. Тепер на самому видному банері сайту і додатку, який знаходиться на головній сторінці, не відображатиметься реклама певних тематик. Також у компанії прокоментували своє рішення. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини