Головна Новини HI-tech технології WhatsApp отримав зміни у дизайні: як буде виглядати месенджер (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp отримав зміни у дизайні: як буде виглядати месенджер (ФОТО)

Розробники WhatsApp випустили нову бета-версію програми для Android

17 червня 2021, 16:56
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія WhatsApp випустила оновлену версію своєї однойменної програми для миттєвого обміну повідомленнями. Про це повідомляє Wabetainfo.

WhatsApp отримав зміни у дизайні: як буде виглядати месенджер (ФОТО)

WhatsApp отримав зміни в дизайні. Фото з відкритих джерел

Стала доступна нова бета-версія месенджера під номером 2.21.13.2 для пристроїв, які управляються операційною системою Android. У новій версії змінюються деякі деталі зовнішнього вигляду месенджера. Тепер рамки навколо повідомлень у чаті матимуть заокруглену форму.

WhatsApp отримав зміни у дизайні: як буде виглядати месенджер (ФОТО) - фото 2

Наразі невідомо, коли розробники планують додати ці зміни в дизайні у стабільну версію свого додатка. Всі користувачі, у яких є пристрої на Android, вже можуть завантажити і встановити бету (2.21.13.2) програми й протестувати новий дизайн.

Для довідки: У попередньому оновленні для месенджера WhatsApp розробники також додавали незначні зміни в дизайн. Так, були прибрані роздільники рядків між повідомленнями користувачів, а також змінювався колір пуш-повідомлень.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний месенджер Telegram отримав нову бета-версію, в якій користувачі можуть протестувати кілька нових функцій. Крім того, зміни торкнулися і зовнішнього вигляду програми. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в мережу потрапили скріншоти нової операційної системи від Microsoft Wndows 11. На них користувачі могли помітити значні зміни в дизайні порівняно з актуальною версією, а також низку нових і перероблених функцій. Детальніше про це ви можете дізнатися в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини