Головна Новини HI-tech технології У Telegram з'явилося кілька нових функцій: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Telegram з'явилося кілька нових функцій: що відомо

У бета-версію Telegram додали дві нові функції

17 червня 2021, 11:44 comments2171
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У популярному мессенджері Telegram з'явилися нові функції. Про це повідомляє видання Android Police.

У Telegram з'явилося кілька нових функцій: що відомо

Оновлення Telegram. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, нові функції поки були додані тільки в нову бета-версію програми. Користувачі, які встановлять Telegram 7.8 Beta зможуть отримати доступ до таких можливостей, як демонстрація екрану під час групових дзвінків і анімований фон чатів.

Демонстрація свого екрану

Щоб скористатися цією функцією, користувачеві потрібно назвати чат #vid, після чого в настройках групи з'являться параметри для демонстрації та запису екрану. Відзначається, що побачити продемонстрований екран зможуть тільки користувачі, які також оновили додаток до бета-версії 7.8.

Анімований фон чатів

Цю функцію можна знайти та включити в настройках зовнішнього вигляду програми. Після її включення, фон в чаті буде міняти колір під час того, як користувач пише повідомлення.

На цей момент невідомо, коли ці функції зможуть з'явитися в стабільній версії месенджера.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft відреагувала на витік своєї нової Windows 11. Представники компанії зробили пост на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter, в якому заінтригували людей, які очікують нову операційну систему. Більш детально читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, які функції нової iOS 15, яка вийде восени цього року, будуть недоступні для застарілих моделей iPhone від Apple. До слова, деякі можливості в оновленні будуть доступні тільки для власників нового iPhone 12. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини