Головна Новини HI-tech технології YouTube отримав кілька нових корисних функцій
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube отримав кілька нових корисних функцій

Деякі можливості стануть доступні у всіх країнах після того, як розробники проаналізують відгуки

18 серпня 2021, 12:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного відеохостингу YouTube додали нові можливості для свого сервісу. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

YouTube отримав кілька нових корисних функцій

YouTube отримав нові функції. Фото з відкритих джерел

Тепер, коли користувач виконує пошук на мобільному пристрої, він може заощадити свій час не натискаючи на відтворення відео і не переглядаючи рекламу, просто для того, щоб дізнатися про що ролик. Досить натиснути на кнопку списку, щоб побачити заголовки глав відео. Це може дати уявлення про те, чи варто дивитися відео. У результатах пошуку, також буде показуватися фрагмент, яким допоможе визначити корисний контент.

Завдяки ще одному зміни користувачеві повинно стати легше знаходити контент іншими мовами. У пошукових результатах з'явилися відеоролики на різних мовах, з перекладеними назвами, описами та субтитрами. Це робить результати більш повними.

Користувачі мобільного додатка YouTube з Індії та Індонезії зможуть отримувати результати пошуку з посиланнями на сайти. Завдяки даній можливості, можна буде знаходити інформацію, яка недоступна на відеохостингу. Розробники заявили, що вони проаналізують відгуки перш ніж вводити нову функцію і в інших країнах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що для популярного месенджера Telegram сталося велике оновлення. У ньому розробники додали у свій додаток безліч нових функцій. Наприклад, тепер, коли користувач напише в описі до відео або у відповіді час, воно буде автоматично перетворено на заслання (таймкод). Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що Viber отримає велике оновлення. Воно вийде завдяки партнерству Viber з компанією Snap Inc. У месенджер додадуть фільтри та маски доповненої реальності, а також з'явиться можливість для створення настроюються аватарів Bitmoji. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини