Головна Новини HI-tech технології Viber скоро отримає велике оновлення: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Viber скоро отримає велике оновлення: що відомо

Нова версія Viber додасть AR-лінзи

30 червня 2021, 17:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Завдяки партнерству з американською компанією Snap Inc у популярному месенджері Viber з'являться фільтри та маски доповненої реальності. Також у додаток додадуть можливість для створення аватарів Bitmoji.

Viber скоро отримає велике оновлення: що відомо

Оновлення Viber. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, на момент запуску нових можливостей в месенджері будуть доступні 30 масок. Компанія планує випустити сотні різних фільтрів і масок вже до кінця цього року. Також стало відомо, що партнери Viber зможуть створювати власну AR-продукцію. Наприклад, Всесвітній фонд дикої природи, Всесвітня організація охорони здоров'я і футбольний клуб "Барселона" увійшли в число перших організацій, які запустили власні маски.

Нова версія Viber для пристроїв під управлінням операційної системи iOS, а також бета-версія для Android вийде вже сьогодні, 30 червня, в таких країнах як Австрія, Австралія, Бельгія, Данія, Англія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Гренландія, Ісландія, Ірландія, Італія, Японія, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальдіви, Нідерланди, Норвегія, Канада, Португалія, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Ізраїль і Сполучені Штати Америки.

В Україні ці функції для месенджера повинні будуть стати доступними вже найближчими місяцями.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що для популярного месенджера WhatsApp вийшла нова бета-версія. У новому оновленні були впроваджені поліпшення для можливості роботи одного акаунту WhatsApp із кількома пристроями, а також нова функція конфіденційності. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що месенджер Telegram отримав велике оновлення, яке розширює функціонал додатка, а також додає нові візуальні поліпшення. Деталі — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини