Головна Новини HI-tech технології WhatsApp скоро отримає нові функції: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

WhatsApp скоро отримає нові функції: що відомо

Для WhatsApp випустили нову бета-версію

30 червня 2021, 14:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний месенджер WhatsApp отримав нові можливості. Про це повідомляє портал Wabetainfo.

WhatsApp скоро отримає нові функції: що відомо

Нові функції WhatsApp. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, додаток WhatsApp для пристроїв під управлінням операційної системи Android отримало нову бета-версію під номером 2.21.14.1. Це оновлення впроваджує в месенджер нові поліпшення для можливості роботи з декількома пристроями, а також додає нову функцію конфіденційності.

Після того, як користувач зв'яже свій обліковий запис на різних гаджетах, йому більше не буде необхідно залишатися в Мережі для того, щоб використовувати вебверсію WhatsApp Portal або настільну WhatsApp Desktop. Одночасно можна буде використовувати до 4 пристроїв і один телефон. Відзначатися, що користувачеві не вдасться відправити повідомлення або зателефонувати тим користувачам, у яких встановлена застаріла версія додатка.

Відомо, що під час використання облікового запису WhatsApp для різних пристроїв, особисте спілкування користувача матиме наскрізне шифрування. Нові можливості додадуть в основну версію месенджера, після того, як завершиться їх тестування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний месенджер Telegram отримав велике оновлення, яке стало доступно для користувачів використовують пристрої, як під управлінням операційної системи Android, так і iOS. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що американська компанія Microsoft введе нове правило, яке зобов'яже всіх користувачів операційної системи Windows 11 мати у себе на пристрої веб-камеру. Стала відома дата, коли правило набере чинності, а також пристрої, які стануть винятками. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://wabetainfo.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини