Головна Новини HI-tech технології Для Telegram вийшло велике оновлення: що нового
commentss НОВИНИ Всі новини

Для Telegram вийшло велике оновлення: що нового

У новому оновленні під номером 7.9 месенджер отримав безліч нових функцій

2 серпня 2021, 14:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера Telegram випустили нове оновлення для свого застосування. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Для Telegram вийшло велике оновлення: що нового

Велике оновлення Telegram. Фото: Лайфхакер

У новому оновленні під номером 7.9 месенджер отримав безліч нових функцій, наприклад:

• групові відеодзвінки тепер підтримують до 1000 глядачів і необмежене число слухачів;

• користувачі зможуть змінювати швидкість відтворення відео. Для того, щоб скористатися цією функцією, необхідно натиснути на три точки за допомогою медіаплеєра. Доступний вибір між 0.5, 1.5 або 2х;

 у новинці було покращено якість і збільшено дозвіл зображення для здійснення відеодзвінків, а якщо натиснути на отримане відеоповідомлення, воно розгорнеться на всю ширину чату;

• була додана можливість для створення таймкодом. Тепер, коли користувач буде писати в описі до відео або у відповіді час, він буде автоматично перетворюватися на посилання;

• в додатку Telegram 7.9 була поліпшена камера;

• тепер можна поділиться зображенням свого екрану під час особистих або групових відеодзвінків.

Також у новому оновленні розробники додали безліч інших функцій і виправлень помилок, які могли з'являтися на старих версіях.

Нова версія месенджера вже доступна для всіх користувачів як з пристроями під керуванням операційної системи iOS, так і Android. 

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Google планує незабаром випустити нове оновлення для свого Android TV. Стало відомо, які оновлення і виправлення отримає операційна система. Детальніше — в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що компанія Microsoft випустила велике оновлення для своєї операційної системи Windows. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини