Головна Новини HI-tech технології YouTube отримає нову функцію: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

YouTube отримає нову функцію: що відомо

У компанії тестували нову можливість протягом року

22 липня 2021, 19:36
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники YouTube додали нову функцію для свого сервісу. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії.

YouTube отримає нову функцію: що відомо

Нова функція YouTube. Фото: YouTube

Як стало відомо, у користувачів відеохостингу тепер з'явиться нова можливість для підтримки своїх улюблених авторів. YouTube анонсував новий інструмент під назвою Super Thanks. Він дозволить фінансово винагороджувати творців контенту. Нині ця можливість знаходиться на етапі тестування.

Повідомляється, що Super Thanks дозволить користувачам переводити авторам свої гроші — 2, 5, 10 або 50 доларів США або еквівалент цієї суми в національній валюті. Після того, як будь-яка з цих чотирьох сум буде переведена, користувач побачить спеціальну анімацію, а в коментарях під відео з'явиться виділений коментар. Автори контенту зможуть відповідати на ці коментарі.

Зазначається, що у компанії тестували цю можливість під назвою Viewer Applause протягом року. Тепер вона називається Super Thanks і доступна для тестування у 68 країнах світу як у браузерній версії відеохостингу, так і в мобільному додатку для iOS та Android.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний сервіс для перегляду і створення відеороликів YouTube запустив в Україні новий сервіс. Він буде конкурентом TikTok і дозволить користувачам переглядати й створювати короткі відео. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Крім того, портал "Коментарі" інформував про те, що YouTube прибере рекламу певних тематик зі свого головного банера. Представники компанії заявили, що нові обмеження були введені для того, щоб поліпшити враження для користувачів відеохостингу. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини