Головна Новини HI-tech технології Яку секретну функцію Viber повинен знати кожен користувач
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку секретну функцію Viber повинен знати кожен користувач

У месенджері Viber доступна функція для безпечного листування, про яку може не знати більшість користувачів

5 травня 2021, 10:10 comments7777
Поділіться публікацією:

Viber — один з найпопулярніших і доступних месенджерів, яким користується понад мільярд людей у всьому світі. Але не кожен користувач знає, що у цього додатка є функція безпечного листування, що дозволяє встановлювати таймер на прочитання повідомлення.

Яку секретну функцію Viber повинен знати кожен користувач

секретна функція Viber (фото з відкритих джерел)

Користувач Viber може налаштувати час, протягом якого повідомлення буде доступно до прочитання. Тобто, відправляючи повідомлення, ви можете встановити час, протягом якого хтось отримає вашу смс, після чого всі повідомлення в чаті будуть видалятися назавжди, як у відправника, так і в одержувача.

Наприклад, ви заходите в месенджер, відкриваєте чат з потрібною вам людиною, ставите таймер на 1 годину (наприклад), пишете повідомлення і відправляєте. Воно прийде людині рівно через 60 хвилин, і коли людина  прочитає це повідомлення, через 1 годину воно автоматично видалиться з вашого чату.

Для того, щоб скористатися "секретною" функцією месенджера, потрібно вибрати відправника, встановити таймер (від 10 секунд до 24 годин), і дана функція активується під рядком введення. Досить на неї натиснути й час буде запущено.

Нагадаємо, що додаток Viber володіє й іншими зручними функціями, за допомогою яких можна захистити свою особисте листування або ж читати повідомлення "непомітно". Як налаштувати ці функції, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Viber — доступний і зручний додаток, але, як і всі інші безкоштовні програми, Viber — насичений набридливою рекламою, яка дуже дратує і заважає користуватися програмою. За допомогою яких методів можна її мінімізувати та зберегти свої нерви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини