Головна Новини HI-tech інтернет Як позбутися нав’язливої реклами в Viber
commentss НОВИНИ Всі новини

Як позбутися нав’язливої реклами в Viber

Месенджер Viber перенасичений рекламою, як і інші безкоштовні програми

16 квітня 2021, 10:17 comments46345
Поділіться публікацією:

Viber — один з найбільш популярних месенджерів, якими користуються українці. Це доволі зручний додаток. Проте, як і всі інші безплатні програми, Viber — насичений надокучливою рекламою, яка постійно дратує та заважає.

Як позбутися нав’язливої реклами в Viber

Viber - як позбутися реклами в додатку. Фото: webmarketing.ua

Прибрати рекламні повідомлення повністю не вдасться. Проте є кілька способів, які зведуть оголошення, що спливають до мінімуму та збережуть ваші нерви.

Для початку потрібно натиснути на пункт “Додатково”, з якого переходимо в “Параметри”. Далі шукаємо “Виклики та Повідомлення”. Останній крок — натиснути на “Отримувати службові повідомлення” і зняти звідти галочку.

Це просте налаштування значно зменшить потік реклами.

На жаль, у Viber немає функції, яка б повністю відключала оголошення. Можливо, з часом розробники займуться цією проблемою та введуть платну можливість відключення дратуючих віконець.

Як позбутися нав’язливої реклами в Viber - фото 2
Як позбутися нав’язливої реклами в Viber - фото 3

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, чому важливо відключати мобільні дані та Wi-fi на смартфоні. Експерти розповіли, що багато людей не вимикають інтернет на телефоні на ніч або у випадках, коли ним не користуються. Проте, якщо ви нічого наразі не робите в інтернеті, ваш смартфон все одно працює. Мережеві функції багатьох додатків виконуються у фоновому режимі. Саме завдяки цьому і приходять push-повідомлення, наприклад. Все це перевантажує смартфон та використовує заряд батареї. Чому це шкідливо для телефону, дізнавайтеся тут.

Також сайт "Коментарі" повідомляв, що деякі вчені запевняють — занадто яскраве синє світло від екранів моніторів і портативних пристроїв може зіпсувати зір і навіть призвести до сліпоти. Але чи так це насправді? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

17 квітня 2021, 06:57

Владимир, На головній сторінці внизу праворуч.

Игорь

16 квітня 2021, 22:08

Ув. АННА. Лишь бы что написать. Зато целая статья. А это деньги для Вас. Удачи Вам убрать рекламу в Viber.

Владимир

16 квітня 2021, 19:04

и где пункт "Дополнительно", "Для начала"


Новини