Головна Новини HI-tech телефони Чому важливо відключати інтернет на смартфоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому важливо відключати інтернет на смартфоні

Експерти розповіли, чому варто відключати інтернет на смартфоні, коли ви їм не користуєтеся

11 квітня 2021, 09:30 comments62513
Поділіться публікацією:

Смартфон — невід'ємна частина життя сучасної людини, і це не просто статусна річ, а серйозна необхідність. Якщо хочете, щоб ґаджет прослужив вам довго, тоді варто його берегти й знати деякі моменти.

Чому важливо відключати інтернет на смартфоні

Відключення інтернету на смартфоні (фото з відкритих джерел)

Експерти розповіли, що багато людей не вимикають інтернет на телефоні на ніч або у випадках, коли ним не користуються. Здавалося б, що тут такого.

Але варто розуміти, якщо ви нічого наразі не робите в інтернеті, ваш смартфон все одно працює. Мережеві функції багатьох додатків виконуються у фоновому режимі. Саме завдяки цьому і приходять push-повідомлення, наприклад.

Логічно припустити, якщо додатки на пристрої працюють, значить вони використовують заряд його батареї. Чим швидше буде сідати акумулятор, тим частіше його необхідно буде заряджати. Це безпосередньо впливає на термін служби смартфона.

Так, робота з мережею через Wi-Fi вимагає від ґаджета менших зусиль, ніж через мобільний інтернет. На iPhone, наприклад, за замовчуванням включена функція допомоги Wi-Fi. У тому випадку, якщо це з'єднання слабке, до нього автоматично підключаються мобільні дані.

Цю функцію бажано відключити, оскільки часто може відбуватися так: ви впевнені, що користуєтеся лише Wi-Fi, а насправді телефон активно "юзає" мобільні дані.

Нагадаємо, експерти розповіли, чому не можна користуватися мобільним телефоном, коли він стоїть на зарядці. Головна проблема полягає у тому, що акумулятор піддається високому навантаженню.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські вчені провели низку досліджень і дійшли висновку, що люди, які тримають телефон поруч із ліжком, наражаються на смертельну небезпеку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ося

14 квітня 2021, 17:27

Какие грамотные эксперты! А еще надо отключить мобильную связь,вынуть батарею и засунуть смартфон в морозилку.Кстати,он почему-то всегда ЛЕЖИТ,когда заряжается.Ну,может кто и СТАВИТ...

Алекс

12 квітня 2021, 14:39

Макс, Представьте покупать вещи за свои деньги и не сидеть у мамки на шее

Вася

12 квітня 2021, 06:49

Писали в детском саду?

Макс

12 квітня 2021, 02:34

Представьте себе не использовать смартфон по назначению и беспокоиться о сроке службы аккумулятора в 2021 году


Новини