Головна Новини HI-tech технології Який iPhone більше не вироблятиме компанія Apple
commentss НОВИНИ Всі новини

Який iPhone більше не вироблятиме компанія Apple

Apple зняла з виробництва одну з моделей iPhone

22 червня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple перестала виробляти один зі своїх смартфонів. Про це повідомляється на сайті тайванської дослідницької компанії TrendForce.

Який iPhone більше не вироблятиме компанія Apple

Який iPhone більше не вироблятиме Apple. Фото з відкритих джерел

За даними компанії, смартфон iPhone 12 Mini перестали виробляти у другому кварталі цього року. Причиною для зупинки виробництва називають низькі продажі.

За даними TrendForce, очікується, що компанія Apple зосередитися на продажі трьох інших смартфонів із 12 серії iPhone (ProMax, Pro і стандартної версії iPhone 12).

Наразі версія Mini як і раніше доступна для покупки на офіційному сайті Apple. Ймовірно, що модель буде продаватися до закінчення запасів на складах компанії.

Для довідки: Смартфон Apple iPhone 12 Mini був випущений у жовтні минулого року одночасно з трьома іншими новинками 12 серії і був найдоступнішим з усіх. Пізніше, у квітні цього року, Apple випустила новий варіант Mini у фіолетовому кольорі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що японська компанія Bandai випустила нову модель своєї популярної іграшки-вихованця Тамагочі. Цей пристрій отримав назву Tamagotchi Smart, його виконано у вигляді годинника. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, яким буде новий розумний годинник від компанії Apple. Інсайдери розповіли про особливості дизайну нової моделі, а також про можливі нові функції та технології. Наприклад, у "Series 7" можуть з'явитися функції, пов'язані з технологією UWB. Подробиці - в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини