Головна Новини HI-tech технології Тамагочі повертається: Bandai оголосила про вихід нової іграшки (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Тамагочі повертається: Bandai оголосила про вихід нової іграшки (ФОТО)

Японська компанія повідомила про випуск нової гри Тамагочі

18 червня 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Японська компанія Bandai випустить нову версію популярної іграшки Тамагочі. Про це повідомляє видання Engadget.

Тамагочі повертається: Bandai оголосила про вихід нової іграшки (ФОТО)

Bandai випустить новий Тамагочі. фото Bandai

Новий пристрій отримав назву Tamagotchi Smart і буде виконано у вигляді смарт-годинника. Управління іграшкою буде здійснюватися завдяки сенсорному екрану і декільком кнопкам на корпусі. Також Тамагочі зможе реагувати на звук і рахувати кроки користувача. Для нього можна буде докуповувати окремо смарт-карти з різними персонажами та цифровими предметами.

Тамагочі повертається: Bandai оголосила про вихід нової іграшки (ФОТО) - фото 2

В Японії вихід пристрою намічений на листопад цього року. На цей час невідомо, чи можна буде придбати Tamagotchi Smart в інших країнах світу. Новинка буде випущена спеціально до 25 річниці виходу першого віртуального вихованця.
Для довідки:
остання на цей момент іграшка Тамагочі була випущена компанією Bandai у 2018 році. Вона називалася Tamagotchi On і могла підключатися по Bluetooth і LTE до смартфону або планшету.

Тамагочі повертається: Bandai оголосила про вихід нової іграшки (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені провели дослідження завдяки, яким з'ясували, що комп'ютерні можуть позитивно впливати на психічне здоров'я людини. Фахівці відзначають, що в майбутньому відеоігри могли б стати альтернативою або доповненням до стандартних методів медицини в лікуванні депресії та тривожності. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що стали відомі системні вимоги знаменитої відеогри STALKER 2. від українських розробників зі студії GSC Game World. Культовий шутер показали на виставці E3 в Лос-Анджелесі. Детальніше про це читайте в нашій статті.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини