Головна Новини HI-tech ігри S.T.A.L.K.E.R. 2: стали відомі дата виходу і системні вимоги знаменитої української гри
commentss НОВИНИ Всі новини

S.T.A.L.K.E.R. 2: стали відомі дата виходу і системні вимоги знаменитої української гри

Стало відомо, коли чекати виходу S.T.A.L.K.E.R. 2

14 червня 2021, 15:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Геймплей S.T.A.L.K.E.R. 2 від української студії-розробника GSC Game World показали на виставці E3, яка триває в американському місті Лос-Анджелес. У п'ятихвилинному відеоролику показали деякі ігрові механіки, графіку і уривки з сюжету.

S.T.A.L.K.E.R. 2: стали відомі дата виходу і системні вимоги знаменитої української гри

Дата виходу S.T.A.L.K.E.R. 2. Фото з відкритих джерел

Також були опубліковані системні вимоги гри:

1. Для того, щоб запустити гру, користувачеві буде необхідний комп'ютер із відеокартою не слабкіше, ніж GTX 1060 або її аналога від AMD, мати не менше 8 гігабайт оперативної пам'яті і процесор рівня Intel Core i5-7600K.

2. Щоб зіграти в гру на максимальних налаштуваннях графіки, розробники рекомендують запускати її на комп'ютерах із характеристиками не слабкіше цих: відеокарта GeForce RTX 2070 Super, 16 гігабайт оперативної пам'яті і процесор Intel Core i7-9700K.

Зазначимо, що гра буде запускатися тільки на комп'ютерах під управлінням операційної системи Windows 10. Вона повинна вийти 28 квітня 2022 року на ігрових консолях X box Series / Series S і персональних комп'ютерах.

Для довідки: S.T.A.L.K.E.R. 2 — це комп'ютерна гра в жанрі шутер від першої особи з відкритим світом, яка розробляється українською студією GSC Game World. Як і в попередніх частинах серії, дії гри розгортатимуться в Чорнобильській зоні відчуження.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Rockstar Games анонсувала дату виходу оновленої версії свого блокбастера Grand Theft Auto V для ігрових консолей нового покоління. Розробники пообіцяли додати в неї "нові можливості", а також поліпшити графіком. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що в гру FIFA 21 додали футболіста, який був убитий, будучи підлітком.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини