Головна Новини HI-tech технології Відеоігри корисні для здоров'я: вчені провели дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Відеоігри корисні для здоров'я: вчені провели дослідження

Вчені провели дослідження, в якому дізналися про користь відеоігор

18 червня 2021, 18:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вчені розповіли про те, чим комп'ютерні ігри можуть бути корисними для людини. Про це повідомляє видання Edexlive.

Відеоігри корисні для здоров'я: вчені провели дослідження

Вчені розповіли про користь відеоігор. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, фахівці з Ірландського дослідного центру програмного забезпечення наукового фонду провели дослідження завдяки, яким з'ясували, що відеоігри можуть бути ефективні в поліпшенні психічного здоров'я людини.

Вчені заявили про те, що комп'ютерні ігри можуть допомогти там, де традиційні методи лікування поки недоступні, а також можуть бути використані, як доповнення до основної терапії під час лікування депресії або тривоги.

За словом керівника дослідження Марка Кемпбелла, відеоігри варто розглядати, як потенційну альтернативу для поліпшення різних аспектів психічного здоров'я. Також вчені відзначають, що завдяки іграм люди зможуть отримувати простіший і недорогий спосіб для поліпшення свого психічного стану. Так, наприклад, гри у віртуальній реальності добре походять для когнітивно-поведінкових методів терапії при депресії, а також тривожних розладах.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американські та китайські вчені провели спільне дослідження, в якому з'ясували, як відеоігри впливають на успішність школярів. Під час дослідження фахівці порівняли час витрачений школярами на відеоігри з їх успішністю та отримали несподівані результати. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що вчені з університету RCSI провели дослідження, в яких з'ясували чому у хворих коронавірусів може розвиватися тромбоз. Детальніше про це читайте в нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини