Головна Новини HI-tech технології Якими будуть нові Apple Watch від Apple: інсайдери розповіли про плани компанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Якими будуть нові Apple Watch від Apple: інсайдери розповіли про плани компанії

Інсайдери розповіли про те, якими можуть бути нові смарт-годинник від Apple

15 червня 2021, 13:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

З'явилися подробиці про новий смарт-годинник від американської компанії Apple. Про це повідомляє видання Bloomberg, посилаючись на власні джерела.

Якими будуть нові Apple Watch від Apple: інсайдери  розповіли про плани компанії

Apple Watch від Apple. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, "Series 7" можуть отримати тонкіші рамки навколо свого дисплея, а також технологію ламінування, завдяки якій панель екрану буде ближче до користувача.

При тому, що рамки навколо дисплея можуть стати тонше, саме ж пристрій може вийти товстішими в порівнянні з попередньою моделлю. Однак, повідомляється, що зміни в товщині будуть незначними та майже не помітні користувачеві.

Також за словами інсайдерів, годинник може отримати нові функції пов'язані з технологією UWB. Йдеться про деякі можливості, як у нової смарт-мітки AirTag. Наприклад, буде отримана функція, яка дозволить загубленим годинникам автоматично під'єднатися до пристроїв від Apple які знаходяться поруч, для того, щоб видавати своє місце розташування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Apple випустила нові навушники під брендом Beats. Betets Studio Buds будуть випускатися в декількох кольорах, а також отримали деякі функції, як в AirPods Pro. Також стала відома дата початку постачання нових пристроїв. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що українська компанія GSC Game World випустила новий трейлер своєї гри STALKER 2, в якому показала графічні та геймплейні можливості майбутнього шутера. Також стали відомі системні вимоги та дата виходу відеоігри. Детальніше читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини