Головна Новини HI-tech технології Apple випустила нові навушники: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустила нові навушники: що відомо

Apple показала нові навушники від Beats

14 червня 2021, 19:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Американська компанія Apple представила свої нові бездротові навушники. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії. Даний продукт вийшов під брендом Beats і має назву Beats Studio Buds.

Apple випустила нові навушники: що відомо

Нові навушники від Apple. Фото з відкритих джерел

Стало відомо, що новий пристрій отримало систему активного шумозаглушення, як в AirPods Pro, а також режим "Прозорості". Навушники продаються в трьох кольорах: білому, чорному і червоному. У комплекті до Studio Buds буде йти кейс для зарядки, акумулятора, якого вистачить для того, щоб зарядити навушники кілька разів. За запевненням компанії, вони будуть працювати однаково добре, як з пристроями під керуванням операційної системи iOS, так і з Android-пристроями.

Для Android Apple розробила спеціальний додаток Beats за допомогою, якого у користувачів з'являються нові можливості при використанні навушників, наприклад, перевірка рівня заряду акумулятора кейса для навушників. У пристроях на iOS такі функції будуть вбудовані в саму операційну систему. Відзначається, що постачання продукту почнуться вже продовж літа.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що стала відома дата виходу відеоігри STALKER 2 від української студії-розробника GSC Game World. Про це стало відомо на щорічній виставці відеоігор E3 в Лос-Анджелесі. Також стали відомі системні вимоги новинки. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що американська компанія Tesla показала нову модель свого електромобіля під назвою Model S Plaid. Під час презентації компанія здивувала глядачів, запустивши одну з популярних відеоігор прямо на автомобілі. Більш докладно про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини