Головна Новини HI-tech технології На електромобілі Tesla запустили Cyberpunk 2077: що з цього вийшло
commentss НОВИНИ Всі новини

На електромобілі Tesla запустили Cyberpunk 2077: що з цього вийшло

Компанія Tesla презентувала свій новий електромобіль

11 червня 2021, 19:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Компанія Ілона Маска Tesla показала свій новий електромобіль Tesla Model S Plaid. Відео з презентації з'явилося на офіційному каналі виробника.

На електромобілі Tesla запустили Cyberpunk 2077: що з цього вийшло

Tesla Model S Plaid. Фото з відкритих джерел

Новинку показали на заводі компанії в американському штаті Каліфорнія. Як стверджують в Tesla, Model S Plaid є найшвидшим серійним електромобілем з усіх, які вони створювали. Автомобіль має швидку динаміку розгону, всього 2 секунди до 100 кілометрів на годину, а також розвиває максимальну швидкість в 300 кілометрів на годину.

Також на презентації були продемонстровані та інші, додаткові можливості новинки. Так, в салоні автомобіля встановлений монітор з дисплеєм 2200 на 1300 точок, а також відеопроцесор від американської компанії AMD, який дозволяє запускати відеогру Cyberpunk 2077 (на цей момент є однією з найбільш вимогливих до "заліза" комп'ютера відеоігор) з частотою 60 кадрів в секунду.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Boeing провела випробування свого безпілотника, який зміг дозаправить в повітрі винищувач збройних сил Сполучених Штатів Америки F/A-18. Це стало першим в історії випадком, коли БПЛА зміг дозаправить інше повітряне судно в повітрі. Більш докладно про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що NASA планує відправити робота на Місяць. Розробкою нового місяцеходу повинна зайнятися американська компанія Astrobotic Technology. Апарат вже отримав ім'я VIPER (Volatiles Investigating Polar Exploration Rover). Більш детально читайте в нашій статті.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини