Головна Новини HI-tech технології Яка корисна функція може з'явитися в оновленні для Windows 10
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка корисна функція може з'явитися в оновленні для Windows 10

У великому оновленні для операційної системи Windows 10 можуть додати віджети

1 червня 2021, 19:01
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Незабаром у Windows 10 можуть з'явитися нові функції. Як стало відомо, компанія Microsoft може додати в свою актуальну версію операційної системи віджети.

Яка корисна функція може з'явитися в оновленні для Windows 10

У Windows 10 скоро можуть додати нові функції. Фото з відкритих джерел

Нині в компанії працюють над проектом, який називається Windows Widgets. У ньому розглядається можливість розміщення віджетів на робочому столі операційної системи Windows 10.

Найімовірніше, такі програми будуть розміщені в правому куті екрану і їх можна буде викликати за допомогою жестів або натискання певних клавіш. Ці можливості можуть бути включені у велике оновлення 21H2 для Windows 10, яке стане доступним для всіх користувачів восени 2021 року.

Ця функція вже була представлена в попередніх версіях операційних систем від Microsoft. Наприклад, користувачі Windows 7 мають можливість користуватися віджетами, які були дуже затребувані під час популярності Windows 7.

Для довідки: Операційні системи Windows 10 і Windows 7 є найпопулярнішими в світі. Приблизно на 60% усіх комп'ютерів встановлена 10 і на 20% — 7 версії операційки від Microsoft.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Microsoft випустила необов'язкове оновлення для своєї операційної системи Windows 10.

До нього були додані кілька нових цікавих функцій, а також виправлені помилки попередніх версій. Оскільки ці зміни не зачіпають безпеки ОС, то їх можна завантажувати вручну.

Також видання інформувало про те, які смертельні небезпеки загрожують мандрівникам на Марс. Вчені назвали кілька причин, чому космічна подорож може обернутися трагедією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини