Головна Новини HI-tech технології Як будуть виглядати всі версії iPhone 13 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як будуть виглядати всі версії iPhone 13 (ФОТО)

У Мережі з'явилися зображення макетів нових iPhone

24 червня 2021, 14:05 comments1311
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилися перші фотографії з макетами смартфона iPhone 13, який ще не вийшов.  Про це повідомляє видання GSM Arena.

Як будуть виглядати всі версії iPhone 13 (ФОТО)

У Мережі з'явилися зображення нового iPhone. Фото з відкритих джерел

Судячи зі знімків, Apple планує випустити чотири версії нової моделі — iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max. За даними видання, ці макети є точною копією смартфонів, тільки без "заліза" всередині. Вони використовуються виробниками чохлів і дозволяють оцінити зовнішній вигляд майбутніх гаджетів задовго до їх виходу.

Як і очікувалося, нова серія буде використовувати той же дизайн, що і 12-а. Зі змін можна відзначити розташування камер на звичайній і Mini версіях смартфонів. Тепер вони будуть розташовуватися діагонально. За заявами джерела, новинки незначно зростуть у товщині. Це буде обумовлено більшою батареєю і поліпшеними камерами.

Раніше в Мережі з'являлася інформація про те, що всі моделі нового iPhone будуть мати оптичну стабілізацію зображення камери.

Як будуть виглядати всі версії iPhone 13 (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що додаток Twitter для смартфонів під управлінням операційної системи iOS отримало оновлення. В апдейті розробники додали функцію, яка дозволить користувачам Twitter взаємодіяти з іншою популярною соціальною мережею. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що американська компанія Apple припинила виробництво одного зі своїх смартфонів. Інсайдери розповіли про причини зняття з виробництва однієї з версій айфона 12-ої лінійки, а також про подальші плани компанії щодо даного гаджета. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини