Головна Новини HI-tech технології Встигніть встановити: коли Windows 11 стане платною для всіх
commentss НОВИНИ Всі новини

Встигніть встановити: коли Windows 11 стане платною для всіх

Коли Microsoft перестане надавати можливість для безкоштовного оновлення до Windows 11

6 липня 2021, 17:18 comments1039
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Безкоштовне оновлення операційної системи (ОС) Windows до 11 версії буде обмежено за часом. Про це повідомляється в офіційному блозі компанії Microsoft.

Встигніть встановити: коли Windows 11 стане платною для всіх

Microsoft розповіла про процедуру поновлення до Windows 11. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в компанії офіційно підтвердили те, що Windows 11 буде абсолютно безкоштовною для всіх користувачів, у яких встановлена ліцензійна копія 10 версії операційки. Однак у таких користувачів буде обмежена час для безкоштовного переходу на новинку. Представники компанії зкзначили, що зупинка безкоштовного оновлення для користувачів десятки відбудеться не раніше, ніж через рік після виходу Windows 11.

Відомо, що компанія почне поширювати свою новинку вже восени цього року, але більшість користувачів зможе її отримати не раніше початку 2022 року. Тоді компанія почне повномасштабне поширення нової ОС.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що американська компанія Microsoft змінила одну з головних фішок своєї операційної системи Windows. Користувачі ранньої версії новинки виявили, що розробники змінили колір відомого синього екрану смерті (BSOD).

Що триває не активації нового оповіщення BSOD потрібно змінити один ключ в реєстрі системи. На даний момент невідомо, з чим пов'язана заміна кольору популярного повідомлення. Детальніше про це читайте в нашій статті

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що Microsoft випустила Windows 11. Рання збірка операційної системи стала доступна для всіх участніків програми Windows Insider. Тестувальники заначили, що версія є дуже схожою з тойже, яка витекла в мережу ще до офіційного анонсу ОС від Microsoft. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини