Головна Новини HI-tech технології Вчені розповіли, як легко навчитися швидко і без помилок друкувати на смартфоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені розповіли, як легко навчитися швидко і без помилок друкувати на смартфоні

Вчені з Аалто винайшли новий алгоритм, який допоможе прискорити написання тексту

17 травня 2021, 18:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вчені з фінського університету Аалто заявили про те, що створили алгоритм, який здатний імітувати набір тексту людиною. У майбутньому він повинен буде допомогти прискорити написання тексту людьми.

Вчені розповіли, як легко навчитися швидко і без помилок друкувати на смартфоні

Друк на смартфоні - фото: з відкритих джерел

Автори алгоритму розповіли, що завдяки цій розробці, зможуть більш точно прогнозувати те, як люди друкують на своїх смартфонах або планшетах. Алгоритм зможе навіть робити навмисні орфографічні помилки. Це повинно посприяти поліпшенню функції автокорекції і прискореного набору.
Також, вчені дали кілька порад людям, які хочуть навчитися краще друкувати на своїх гаджетах. Для цього потрібно, використовувати два пальці, тому що чим коротше рухи, які робить палець, тим швидше у вас вийде писати. Більш того, за їхніми словами, використання одного пальця призводить до скоєння більшої кількості помилок в тексті. Також, здійснювати менше помилок вийде якщо утримувати погляд на клавіатурі. З виправленням вже зроблених помилок не варто зволікати й усувати їх після того, як слово було дописано, краще це робити відразу після її появи, це також повинно позитивно вплинути на швидкість друку. Крім того, потрібно стежити за своїми рухами й запам'ятовувати найбільш ефективні.

Для довідки: за версією Microsoft Research, яке проводить дослідження в галузі інформатики, фінський університет Аалто займає 21-е місце в світі по машинному навчанні — великому розділу комп'ютерних наук.
Нагадаємо: раніше видання "Коментарі" писало про те, що Неправильне зберігання смартфона може вивести його з ладу, а також про те, що Twitter буде стягувати плату за додаткові функції.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини