Головна Новини HI-tech технології В YouTube може з'явитися нова зручна функція: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В YouTube може з'явитися нова зручна функція: що відомо (ФОТО)

Наразі вона знаходиться в режимі бета-тестування

26 липня 2021, 12:24
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Популярний відеохостинг від Google — Youtube проводить тестування нової функції.

В YouTube може з'явитися нова зручна функція: що відомо (ФОТО)

Нові функції YouTube. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо цими вихідними, в додатку YouTube для мобільних пристроїв з'явиться нова можливість, пов'язана з коментарями. Так, користувачам стала доступна можливість відображення коментарів з відміткою часу. Наразі вона перебуває в режимі бета-тестування і користувачі можуть включити її вручну.

Для того, щоб скористатися новою функцією, необхідно перейти на будь-який відеоролик і відкрити коментарі. Справа можна побачити кнопку з налаштуваннями, на яку необхідно натиснути, а після цього в меню з'являться три опції: "Кращі коментарі", "З відміткою часу (бета)" та "Найновіші".

Після того, як користувач обере другий пункт, будуть з'являтися відповідні часу відео коментарі. На смузі тривалості відео можна буде побачити білі позначки — це кількість коментарів, які відображатимуться при включенні функції.

Дата завершення бета-тестування поки невідома.

В YouTube може з'явитися нова зручна функція: що відомо (ФОТО) - фото 2

Фото: pingvin.pro

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що популярний сервіс для перегляду і створення відео YouTube запускає нову функцію. Повідомляється, що в компанії її тестували протягом року. Нині вона стала доступна у 68 країнах світу як в браузерній версії, так і в мобільному додатку. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що компанія YouTube запускає новий сервіс у нашій країні. Він є аналогом популярного TikTok і дозволить користувачам переглядати, створювати і редагувати короткі відео. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини