Головна Новини HI-tech технології В роботі відразу декількох соціальних мереж стався масштабний збій
commentss НОВИНИ Всі новини

В роботі відразу декількох соціальних мереж стався масштабний збій

Збій носить глобальний характер

4 жовтня 2021, 20:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В роботі соціальних мереж Facebook і Instagram стався технічний збій. Багато користувачів скаржаться на проблеми з доступом до своїх акаунтів.

В роботі відразу декількох соціальних мереж стався масштабний збій

Instagram - фото з відкритих джерел

Неможливо відправити повідомлення, оновити стрічку, а також підключитися або увійти у свій обліковий запис. При спробі відкрити Facebook з'являється повідомлення: "Вибачте, щось пішло не так. Ми працюємо над тим, щоб все полагодити якнайшвидше".

Деякі зіткнулася з проблемами в роботі програми та десктопної версії Instagram. Крім того, збій торкнувся і месенджер WhatsApp.

Згідно з даними сервісу Downdetector, збій має глобальний характер. На цей момент причини неполадок невідомі.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що користувачі Facebook тепер зможуть створювати зручні для них групові бесіди, в які будуть додавати свої контакти з Facebook і Instagram. У цих чатах користувачам будуть доступні реакції, а також теми. Крім того, в нових чатах буде можливість управляти запитами на спілкування і дзвінки. Творці відзначили, що зараз активно працюють над створенням нових і оригінальних тем для чатів, які зовсім скоро будуть надані користувачам. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на порталі "Дія" з'являться нові сервіси. Зокрема, українці матимуть можливість отримувати в електронному вигляді судові рішення. Про нововведення у своїй заяві розповіла керівниця проєктів цифрової трансформації Мінцифри Оксана Литвинова. Детальніше про це читайте в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини