Головна Новини HI-tech інтернет Функція групових повідомлень: у Facebook розповіли про новинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Функція групових повідомлень: у Facebook розповіли про новинку

Мета запровадження таких чатів - зручність та можливість завжди бути на зв'язку

1 жовтня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Користувачі соціальної мережі Facebook тепер зможуть створювати зручні для них групові бесіди, в які будуть додавати свої контакти з Facebook і Instagram. Такі нові функції вже доступні. Про це повідомляють в прес-службі компанії Facebook.

Функція групових повідомлень: у Facebook розповіли про новинку

У популярних соцмережах з'явилися нові функції, фото з відкритих джерел

У 2020 році компанія Facebook ввела нову функцію, яка дозволяла писати в Instagram друзям з Facebook для зручності спілкування між людьми в період пандемії. Очікувалося, що така функція стане зручною для користувачів. За даними компанії, більше 70% користувачів обох додатків стали користуватися цією функцією.

Оновивши додатки на телефоні, користувачі можуть організовувати групові чати між контактами в Instagram та Messenger. В цих чатах будуть доступними теми та реакції. Також в компанії наголосили, що працюють над випуском нових виразних тем чату, якими всі в Messenger та Instagram зможуть насолоджуватися. Користувачам вже доступна тема чату Cottagecore та арт-пакет "Астрологія", де є не тільки тема, а й пакет наклейок з дизайном для кожного знака.

У нових перехресних чатах користувачі теж зможуть управляти запитами на спілкування і дзвінки. У додатках вони зможуть вибрати певні контакти, з якими хочуть спілкуватися, адже конфіденційність і безпека - на першому місці

Як повідомляв портал "Коментарі", Facebook припиняє розробку програми Instagram Kids. Додаток повинен був бути призначений для користувачів віком до 13 років. Навесні в компанії заявили про створення окремого додатка для дітей — Instagram Kids. Однак через шквал критики розробку вирішили зупинити.

Також ми писали, що в мережі заговорили про вихід iPhone14. Покоління iPhone 13 називають "безпечної моделлю" для переходу з більш ранніх версій смартфонів від Apple.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини