Головна Новини HI-tech телефони У Мережі заговорили про вихід iPhone14: яким він буде
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі заговорили про вихід iPhone14: яким він буде

Фахівці компанії працюють над масштабними змінами в роботі смартфона

27 вересня 2021, 18:06
Поділіться публікацією:

Тільки нещодавно відбулася презентація новенького смартфона від компанії Apple — iPhone 13, як в Мережі вже з'явилася інформація про вихід наступної моделі, яка буде нібито повністю відрізнятися дизайном. Про це написав оглядач Марк Гурман в особистому блозі в Bloomberg, передає УНІАН.

У Мережі заговорили про вихід iPhone14: яким він буде

Аpple - фото з відкритих джерел

За даними експерта, в iPhone 14 очікується повний редизайн. Крім того, Гурман зазначив, що фахівці компанії працюють над масштабними змінами в роботі смартфона.

Оглядач додав, що вже у 2022 році користувачі і шанувальники "яблучних" пристроїв побачать абсолютно нові iPhone початкового та професійного рівня.

У виданні зазначили, що покоління iPhone 13 називають "безпечною моделлю" для переходу з більш ранніх версій смартфонів від Apple, зокрема  iPhone 11.

Раніше в матеріалі порталу "Коментарі" повідомлялося, що в компанії Apple визнали , що деякі екземпляри смартфонів iPhone 12 і iPhone 12 Pro мають виробничий брак. Зазначається, що проблема полягає в роботі динаміків на смартфонах. Зокрема, в компанії зазначили, що у iPhone 12 і iPhone 12 Pro може нестабільно працювати звук. Такій уразливості можуть піддаватися смартфони, які Apple випустила в період з жовтня 2020 до квітня 2021 року.

Також відомо, що Apple має намір розробити інструмент для дистанційної діагностики психічного здоров'я користувачів. Як стало відомо журналістам, компанія розробляє технології, які могли б попередити психічні розлади власників гаджетів. У вивчених авторами документах мова йде про депресію і зниження когнітивних здібностей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини