Головна Новини HI-tech інтернет Facebook припиняє розробку програми Instagram Kids
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook припиняє розробку програми Instagram Kids

Додаток Instagram Kids повинен був бути для підлітків 10-12 років.

28 вересня 2021, 06:30
Поділіться публікацією:

Платформа Instagram, яка належить Facebook, тимчасово припиняє розробку програми Instagram Kids. Додаток повинен був бути призначений для користувачів віком до 13 років.Про це заявив керівник Instagram Адам Моссера. Як відомо, поточна політика Instagram забороняє користуватися соцмережею дітям до 13 років. Навесні в компанії заявили про створення окремого додатка для дітей — Instagram Kids. Однак через шквал критики розробку вирішили зупинити. У березні 2021 видання BuzzFeed з посиланням на лист віцепрезидента Instagram Вішала Шаха до співробітників повідомило про створення додатка Instagram Kids.

Facebook припиняє розробку програми Instagram Kids

Підлітки - фото з відкритих джерел

Додаток Instagram Kids повинен був бути для підлітків 10-12 років. За словами розробників, він дозволив би дітям безпечно користуватися платформою. Для того, щоб приєднатися до додатка, дитині б знадобився дозвіл батьків. Також там мало не бути реклами. Зміст і функції повинні бути відповідними віку користувачів. Крім цього, батькам давали б можливість контролювати час, який їхні діти проводять в додатку, може відправляти їм повідомлення може стежити за ними і за ким вони можуть стежити тощо.

Нагадаємо, 27 вересня президент України Володимир Зеленський провів відеоконференцію з представниками компанії Facebook. б це повідомили в Офісі президента. На онлайнової зустрічі були присутні головна операційна директор компанії Facebook Шеріл Сендберг і віце-президент Facebook Нік Клегг. З боку України — віцепрем'єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, голова Офісу президента Андрій Єрмак і президент Володимир Зеленський.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини