Головна Новини HI-tech технології Українські військові випробували вітчизняні наземні безпілотники: що не сподобалося
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові випробували вітчизняні наземні безпілотники: що не сподобалося

Українські військові протестували нові військові дрони в умовах, максимально наближених до бойових

26 травня 2021, 16:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові випробували бойові наземні дрони вітчизняного виробництва. Про це повідомляє видання Defence Express.

Українські військові випробували вітчизняні наземні безпілотники: що не сподобалося

Випробування наземного безпілотника. Фото з відкритих джерел

Днями на полігоні в Житомирській області командування Десантно-штурмових військ випробувало новітню безпілотну наземну техніку від українських розробників. Перед армією демонстрували свої розробки конструктори зі Львова, Запоріжжя та Києва.

Військові вирішили не шкодувати техніку і випробували її в умовах, максимально наближених до бойових. Так, під час тестів були задіяні системи радіоелектронної боротьби, які заблокували можливість для дистанційного керування машинами. На жаль, жоден зразок техніки не впорався з таким серйозним випробуванням.

Крім того, військовим не сподобалися можливості дронів при евакуації поранених із поля бою. За їх словами, така можливість повинна бути доопрацьована в майбутньому.

Українські військові випробували вітчизняні наземні безпілотники: що не сподобалося - фото 2

Після проведення усіх випробувань командувач Десантно-штурмовими військами Євген Мойсюк заявив, що компанії, які представляють техніку, вже пройшли великий шлях у створенні таких машин і в майбутньому у них буде результат. Також він повідомив про те, що українській армії необхідна наземна безпілотна техніка якомога швидше.

Зазначимо, що у державне оборонне замовлення на цей рік вже включені роботизовані платформи.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що українську військову техніку почали оснащувати новою тепловізійною системою. А також інформувало про те, яким буде перший побудований в Україні ударний БПЛА вертолітного типу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини